Alumni hírlevelet indít az ELTE TáTK

2024.03.12.
Alumni hírlevelet indít az ELTE TáTK
2024 márciusától az ELTE TáTK Alumni hírlevéllel is tartja a kapcsolatot végzett hallgatóival, egykori munkatársaival. A havi rendszerességgel megjelenő hírlevélben a Kar számukra is releváns hírei, eseményei kapnak helyet.

Az ELTE Alumni közösségének tagjai eddig is rendszeresen olvashatták e-mailen az ELTE Alumni Híreket, ám azok, akik az online regisztráció során az ELTE TáTK Alumni Tagozathoz is csatlakoztak, mostantól havonta megkapják postaládájukba a kifejezetten karhoz kapcsolódó hírek, események gyűjteményét is TáTK Alumni hírek címmel.

Azoknak, akik szeretnék szintén kézhez kapni az ELTE TáTK Alumni hírlevelét, és ezáltal továbbra is részesei lenni az ELTE Társadalomtudományi Kar életének, annyi a teendőjük, hogy

Aki lemaradt a márciusi hírekről, de szeretne ezekről is értesülni, az alumni@tatk.elte.hu e -mail címen kérheti a hírlevél utólagos kiküldését.

Az ELTE Alumni rendszerébe nem csak az egyetemen végzett hallgatók, hanem a munkatársak és az egykori kollégák is jelentkezhetnek. Azoknak, akik nem az ELTE-n szereztek diplomát, a Kar "tiszteletbeli alumni" státuszt adhat. Ezt az érintettek az alumni@tatk.elte.hu e -mail címen kérhetik.

A hírlevél elindításával az ELTE TáTK határozott célja, hogy még több diplomással és volt munkatárssal tartsa a kapcsolatot, és ők nagy számban látogassanak vissza a kari szakmai és networking eseményekre.

Hasznos linkek:

Regisztráció az ELTE Alumni rendszerébe 
Híreink a honlapon
Eseményeink a honlapon
Jelentkezés képzéseinkre
Facebook csatornánk
Instagram csatornánk
Youtube csatornánk