Együtt a remény útján, itthon és Afrikában

Együtt a remény útján, itthon és Afrikában
04/10

2024. április 10. 16:00 - 20:00

ELTE TáTK (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A, 0.100A)

04/10

2024. április 10. 16:00 - 20:00

ELTE TáTK (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A, 0.100A)


Az ELTE TáTK Globális és Fejlődéstanulmányok Tanszék meghívására olyan civil szervezetek látogatnak a Lágymányosi Campusra, amelyek a nemzetközi fejlesztés, környezetvédelem, globális nevelés témakörökben aktívak.

Az esemény egy országos turné egyik állomása. A Jane Goodall Intézet, a Közel Afrikához Alapítvány, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Taita Alapítvány, AfriKata, a Földkelte Egyesület, és az Unbelievable Universum ezzel a közös kezdeményezéssel szeretné megszólítani, inspirálni a közösségeket az előadások helyszínein, hogy egy olyan tájékozott, (környezet)tudatos és együttérző társadalmat hozzanak létre, melynek tagjai összefognak annak érdekében, hogy az emberek, az állatok és a velük megosztott környezet számára egy jobb világot teremtsenek meg.

Az ELTE TáTK-n megvalósuló eseményen a szervezetek képviselői hazai és afrikai projektjeikről, szakmai tapasztalataikról szóló előadásaik mellett arról is fognak beszélni, hogy milyen önkéntes és egyéb lehetőségeket kínálnak az ELTE-s hallgatóknak.

Az esemény első részében angolul, a másodikban magyarul hallhatóak majd előadások.

A programon való részvétel ingyenes, de a szervezők előzetes regisztrációt kérnek.

Részletes program