Értékteremtés művészetterápiával (kiállítás)

Értékteremtés művészetterápiával (kiállítás)
04/04

2018. április 04.

ELTE Társadalomtudományi Kar

04/04

2018. április 04. -

ELTE Társadalomtudományi Kar


Az ELTE Társadalomtudományi Kar Szociális Munka Tanszékének szervezésében kiállítás nyílik a karon "Az emberi szabadság kincsei – Értékteremtés művészetterápiával" címmel.

"Az emberi szabadság kincsei – Értékteremtés művészetterápiával" program "egy [olyan] kiállítás, amely arra vállalkozik, hogy megmutassa a felszín különbözőségei mögött a közös emberit épp úgy, mint különbözőségekben rejlő értékeket, azok alkotásain keresztül, akik mindennapjaik során még gyakran tapasztalnak kirekesztést, megítélést, el nem fogadást. 

A kiállításon bemutatkozik a Down Alapítvány fototerápiás programja amit Bege Nóra fotóművész, művészetterapeuta vezet. A Bethesda Gyermekkórház művészetterápiás csoportja Fléger Ildikó és Németh Sándor irányításával, az Álomállomás művészetterápiás csoport Kis-Kéry Csilla, a Gyermekberek művészetterápiás csoport Bubán Erzsébet, valamint a BMSzKI Táblás Hajléktanok halhatatlan értékei művészetterápiás és logoterápiás csoportja Visnyei Emőke vezetésével. Megismerhetjük még a Barcsay Művész kör(Ébredések Alapítvány) alkotóját Kaszás Icát."

A kiállítás védnöke az ELTE TáTK dékánja, Dr. Juhász Gábor. A kiállítást megnyitják: Prof. Dr. Prokopp Mária, művészettörténész (ELTE) és Guessous Majda Mária, népi ének előadóművész; míg az esemény házigazdája Németh László, művészetterapeuta lesz. 

Helyszín: ELTE TáTK, a részecskegyorsító melletti földszinti aula megközelíthető a főbejáraton át, a büfé melletti folyosón keresztül
Időpont: 2018. 04. 04., du. 5 óra