Fiatal Társadalomtudósok Konferenciája

A 7. Kárpát-medencei Fiatal Társadalomtudósok Konferenciájára politikatudományi és társadalomtudományi területről érkező hallgatók és kutatók számára nyílik lehetőség 15 perces előadások megtartására. Jelentkezési határidő meghosszabbítva: 2014. március 27.
 
A szervezők politikatudományi és rokon társadalomtudományi (történelemtudomány, nemzetközi kapcsolatok, európai tanulmányok, jog, szociológia, filozófia stb.) területen graduális (BA, MA)  és PhD tanulmányokat folytató hallgatók, illetve  fiatal politológusok és társadalomtudósok előadói jelentkezését várják.
 
A konferencia időpontja: 2014. április 3–5.
 
A konferencia középpontjában: a Balkán, közép-európai és nemzetközi kapcsolatok, európai (uniós) tanulmányok, illetve a klasszikus politikatudomány kérdései állnak.
Előadás vázlatokkal (absztrakt) a tágabb értelemben vett társadalomtudományi terület bármilyen kérdésével lehet jelentkezni.
 
A beérkező vázlatokat a szervezésben résztvevő oktatók és kutatók értékelik. A jelentkezők értesítése március 28-ig (péntek), e-mailben történik.
 
A teljes felhívás előadóknak
A konferencia részletei

2014.03.18.