Közösségszervezés és erőszakmentes ellenállás - dupla könyvbemutató

Közösségszervezés és erőszakmentes ellenállás - dupla könyvbemutató
06/04

2016. június 04.

Stúdió K Színház (1092 Budapest, Ráday u. 32.)

06/04

2016. június 04. -

Stúdió K Színház (1092 Budapest, Ráday u. 32.)


TáTK-n végzett hallgatók a szerkesztői a "A hatalom társadalma vagy a társadalom hatalma? A közösségszervezés alapjai" illetve a "Polgári engedetlenség és erőszakmentes ellenállás" című köteteknek, melyek bemutatója 2016. június 4-én lesz.

A közösségszervezésről szóló könyv egyik szerkesztője, Vojtonovszki Bálint a TáTK-n végzett, az erőszakmentes ellenállásról szóló könyv szerkesztője, Misetics Bálint pedig jelenleg is hozzánk jár PhD képzésre. A könyvek elkészültében a Napvilág Kiadó részéről nagy szerepe volt H. Nagy Boglárkának is, aki szintén a TáTK-ra járt.

A dupla könyvbemutatóról
"A kötetek célja a demokratikus közösség- és mozgalomszervezéshez, valamint a polgári engedetlenség és az erőszakmentes ellenállás alkalmazásához szükséges alapismeretek átadása."

Időpont: 2016. június 4. (szombat), 19:00
Helyszín: Stúdió K Színház (1092 Budapest, Ráday u. 32.)

A kötetek a Napvilág Kiadó gondozásában, a Humán Platform Egyesület, a Politikatörténeti Alapítvány és Intézet, valamint a Civilkollégium Alapítvány támogatásában jelentek meg. A helyszínen 20% kedvezménnyel lehet majd megvásárolni a köteteket, amelyek a kiadó honlapjáról is megrendelhetőek.