TáTK-s siker a Fiatal Ruszisták I. Prezentációs Kupáján

2019.12.19.
TáTK-s siker a Fiatal Ruszisták I. Prezentációs Kupáján
Nemzetközi tanulmányok BA szakos hallgatónk,  Ignáth Dorina 1. helyezést ért el a Fiatal Ruszisták I. Prezentációs Kupáján a BA–MA kategóriában.

A kupát az ELTE BTK Ruszisztikai Kutatási és Módszertani Központja rendezte. A verseny célja az volt, hogy lehetőséget teremtsen az orosz témák iránt érdeklődő bölcsészhallgatóknak arra, hogy éppen formálódó szakdolgozatuk, szemináriumi dolgozatuk, tudományos cikkük témáját bemutassák egy szakmai fórumon, érdeklődő közönség és zsűri előtt, s ezzel együtt megmérettessék prezentációs készségüket is. Budapest, Eger, Pécs és Szeged mellett Kolozsvárról is érkezett versenyző az ELTE BTK Ruszisztikai Központban 2019. december 6-án megrendezett kupára. A kupa két fordulóban zajlott. Az első körben 5 perces prezentációkra került sor, majd a zsűri és a közönségszavazatok alapján kiválasztott legjobb 6 prezentáció a második körben 10 perces változatban kapott kifejtést. 

Ignáth Dorina  (nemzetközi tanulmányok BA) A HIV/AIDS biztonságiasítása Oroszországban című prezentációja 1. helyezést ért el a verseny BA–MA kategóriájában, Szálkai Kinga témavezetésével. Gratulálunk!

 

Forrás: ELTE BTK Ruszisztikai Kutatási és Módszertani Központ, itt és itt