Díjazott hallgatóink

Az ELTE Társadalomtudományi Kar különböző díjakkal ismeri el kivételesen tehetséges, szorgalmas, több területen is sikeres hallgatóit, és támogatja hallgatóit más szervezetek által meghirdetett pályázatokon való részvételben.

Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj (korábban: Köztársasági Ösztöndíj)

A Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj elnyerésére azok pályázhatnak, akiknek legalább két lezárt félévük van, és az előző két félév alatt legalább 55 kreditet összegyűjtöttek. Végzős alapszakosok is pályázhatnak az ösztöndíjra, ha igazolják, hogy részt vesznek a mesterszakos felvételin. Az elbírálásnál elsősorban a tanulmányi és a tudományos teljesítményt értékelik, de figyelembe veszik a közéleti és a sportteljesítményt is.

Az elmúlt tanévekre köztársasági ösztöndíjat elnyert hallgatóink listája


Az év legjobb szakdolgozatai

Nagyon fontosnak tartjuk a tehetséggondozást, a legkiválóbb hallgatók teljesítményének elismerését. Ennek egyik formája a 2006/2007-es tanévben alapított díj, az Év Szakdolgozata díj, melyet szakonként, a tanév végi diplomaosztó ünnepségen adunk át a nyerteseknek. A szociális munka alapszakon a díj nevével (Mányai-díj) Mányai Juditra emlékezünk.

Az Év Szakdolgozatai az elmúlt tanévekben. 


Etelaky Éva-díjas demonstrátorok

Az ELTE TáTK Kari Tanácsa 2012-ben, a Kar fiatalon elhunyt kiváló hallgatójának, demonstrátorának emlékére alapította az Etelaky Éva-díjat, melyet minden tanév végén az Empirikus Tanulmányok Intézetének legjobb demonstrátora vehet át.

Az elmúlt tanévek Etelaky Éva-díjas demonstrátorai.