Két kötet bemutatója a TáTK-n novemberben

Két kötet bemutatója a TáTK-n novemberben
11/30

2022. november 30. 14:00

ELTE TáTK Kari Tanácsterem (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A, 0.100C)

11/30

2022. november 30. 14:00 -

ELTE TáTK Kari Tanácsterem (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A, 0.100C)


Két új kötet jelent meg az ELTE TáTK Politikai és Nemzetközi Tanulmányok Intézetéhez kötődően, bemutatójuk 2022. november 30-án lesz.

Az első kötet a European Politics – Crises, fears and debates címmel Párizsban jelent meg, a l’Harmattan kiadó gondozásában oktatóink, Simon Zoltán (Emberi Jogi és Politikatudományi Tanszék) és Ziegler Dezső Tamás (Nemzetközi és Európai Tanulmányok Tanszék) szerkesztésében. A kötetbe a TáTK több oktatója, Kollányi Zsófia (Közgazdaságtudományi Tanszék), Szép Viktor (Nemzetközi és Európai Tanulmányok Tanszék) és Unger Anna (Emberi Jogi és Politikatudományi Tanszék) is írt egy-egy fejezetet.

A második kötet, mely a Remembrance and Forgiveness: Global and Interdisciplinary Perspectives on Genocide and Mass Violence címet viseli, a Routledge Taylor & Francis Group Memory Studies: Global Constellations könyvsorozat részeként jelent meg, Ajlina Karamehic-Muratovic és oktatónk, Kromják Laura (Nemzetközi és Európai Tanulmányok Tanszék) szerkesztésében.

A könyvbemutatók és a hozzájuk kapcsolódó panelbeszélgetések nyelve angol.

A Remembrance and Forgiveness: Global and Interdisciplinary Perspectives on Genocide and Mass Violence kötet bemutatóját 15:15-tól online is lehet követni.

Teljes program letöltése