Nyílt napok

Nyílt napok

Nyílt napok

ELTEfeszt

A minden ősszel megrendezésre kerülő ELTEfeszten infopulttal és különböző kari programokkal jelenik meg az ELTE mind a 8 kara és szervezeti egységei. 

Kari nyílt nap

Minden évben TáTKarokkal várjuk az érdeklődőket kari nyílt napunkon.

Kutatók Éjszakája

Az őszi Kutatók Éjszakáján a Társadalomtudományi Kar változatos programokkal várja a Lágymányosi Campusra látogatókat, hogy közérthető formában mutassuk be, milyen társadalmi kérdésekkel, problémákkal foglalkoznak kutatóink.

Nagy Kari Szakválasztó – Mesterszakos nyílt nap

Kérdezz! Mi válaszolunk. A Nagy Kari Szakválasztó tulajdonképpen egy akadémiai rapid-randi az ELTE TáTK mesterszakjainak oktatóival és hallgatóival. A mesterszakok oktatói és hallgatói szakonként 1–1 asztalnál fogadják az érdeklődőket, akik a képzésekkel, ösztöndíjlehetőségekkel és felvételi információkkal kapcsolatos kérdéseiket is feltehetik.

Educatio Kiállítás

Az ELTE összes kara minden évben részt vesz az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon is. A Társadalomtudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának tagjai minden felmerülő kérdésre választ adnak a kijelölt standnál. 

Felvételi Brosúra

Lapozz bele a felvételi borsúránkba! Ismerd meg az ELTE Társadalomtudományi Kar képzési kínálatát, ösztöndíjait és tudj meg többet a hallgatói életről! #TáTKarokkal várunk!

Keress bennünket!

Intézményi és személyes megkeresésekre is reagálunk!

ELTE Társadalomtudományi Kar, Dékáni Hivatal
Cím: H-1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/a
Telefon: (+36-1) 372-2500/6820
Email: titkarsag@tatk.elte.hu
Honlap: http://www.tatk.elte.hu