Oktatásfejlesztés az EFOP 343 program keretében

2018.11.22.
Oktatásfejlesztés az EFOP 343 program keretében

oktatásfejlesztés"A felsőoktatás hozzáférhetőségének javítása, komplex fenntartható tanulástámogatási környezet kialakítása, az oktatás innovatív megújítása az ELTE telephelyein" ( EFOP-3.4.3.-16-2016-00011) pályázat keretében az idei tanévben megújult oktatási programokkal vártuk hallgatóinkat. Azért, hogy képzéseinken a készségfejlesztés, a kompetenciák átadása hangsúlyosabban lehessen jelen, az elmúlt hónapokban minden második oktatónk oktatás-módszertani képzésen vett részt. 

 
Ezen felül ötven kurzusunk tartalma újult meg. Különösen fontosak számunka a szociológia alapszak projekt-kurzusai, ahol a hallgatók egy-egy témára fókuszálva mini-kutatási tapasztalatot szerezhetnek oktatóink irányításával. Új angol nyelvű alapszakjainkhoz is készültek kurzusanyagok. 
 
A fejlesztési folyamatba és képzéseinkbe bevontunk a vállalati szférában, a közigazgatásban és civil szervezeteknél tevékenykedő, kimagasló szakembereket is, hogy a munkaerő-piacon közvetlenül hasznosítható tapasztalataikat, kompetenciáikat megosszák a hallgatókkal. 
 
A projekt még két tanéven át fut, további oktatásfejlesztési lépésekkel. 

ESZA logó