TáTK 20 kreatív alkotópályázat

2023.04.25.
TáTK 20 kreatív alkotópályázat
2003-ban, vagyis 20 évvel ezelőtt vált önálló karrá az ELTE TáTK. A jubileum alkalmából alkotói pályázatot hirdetünk, melyre olyan kreatív alkotásokat várunk, melyek megjelenítik, miként látja az alkotó a TáTK-t.

A téma: A te TáTK-d!

Olyan alkotásokat várunk, melyekből kiderül, hogy a pályázó milyennek látja a kart, mi a saját tapasztalata, milyen a TáTK-s identitása, és milyen értékeket lát a karon meghatározónak. Vagyis egyszerre reflektál a Társadalomtudományi Kar öndefiníciójára (Küldetésünk, víziónk és értékeink), és az alkotó saját élményeire is. A téma megközelítése lehet absztrakt, humoros vagy éppen élményszerű – nincs megkötés.

Pályaművek beadása

Beadható művészeti alkotások: fotó, montázs, kollázs, rajz, festmény, tetszőleges digitális módszerekkel megalkotott kép. 

Pályázók köre: minden az ELTE TáTK-n vagy annak jogelőd intézményeiben valaha vagy jelenleg tanulmányt folytató hallgató/alumnus, valamint a TáTK volt és jelenlegi oktatói/munkatársai. Egy pályázó több alkotással is indulhat a pályázaton.

A digitális technikával készített pályaműveket PNG vagy JPG formátumban kérjük elküldeni a tatk20palyazat@tatk.elte.hu e-mail címre 2023. július 15-én éjfélig egy beleegyező nyilatkozat társaságában, amelyben az alkotó hozzájárul ahhoz, hogy pályaműve megjelenhessen az ELTE TáTK Ünnepi Kiállításán és a kar egyéb kommunikációs csatornáin. Kérjük, hogy a fájl(ok) mérete ne lépje túl a 10 MB-ot. 

A csak személyesen beadható pályaműveket 2023. július 13-án 16 óráig várjuk a Kommunikációs Irodában (238).

Díjazás

  • 1. helyezett: tablet + páros belépő a Füvészkertbe + ELTE-s ajándékcsomag az ELTE Karrierközponttól
  • 2. helyezett: webkamera + páros belépő a Füvészkertbe + ELTE-s ajándékcsomag az ELTE Karrierközponttól
  • 3. helyezett: pendrive + páros belépő a Füvészkertbe + ELTE-s ajándékcsomag az ELTE Karrierközponttól

Köszönjük a Füvészkertnek és az ELTE Karrierközpontnak a felajánlásokat!